さくらんぼCherry

更新日:2024年06月11日

さくらんぼCherry

おいしい目印はここ!Here are the delicious landmarks!

  1. 表面に光沢があり深い色合いのもの
  2. 果肉がしまっているもの

観光農園のさくらんぼ狩りは大人気!初夏の味として好評を得ています。
4月(ハウス)から7月頃まで楽しめます。
主要な品種は「佐藤錦」、「高砂」、「香夏錦」など。

1. A deep-colored cherry with a glossy surface. 2. Cherries with a lot of pulp. Cherry picking at tourist farms is very popular! It is popular as an early summer flavor. Cherries grown in greenhouses in April. You can enjoy it until around July. The main varieties include ``Sato Nishiki,'' ``Takasago,'' and ``Kouka Nishiki.''

さくらんぼ

佐藤錦Sato Nishiki

さくらんぼを代表する最高品種。
果皮は光沢のある鮮やかな紅色に色づきます。
種が小さく、甘さと酸味の調和が特徴。

The best variety representing cherries. The fruit skin turns a shiny, bright red color. It has small seeds and is characterized by a harmony of sweetness and sourness.

紅秀峰Benishuhou

少し濃い目の紅色に着色し、糖度が高く酸味が少ない品種。
果肉が締まり、まったりとした甘味で果汁たっぷり。

This variety has a slightly darker red color and has a high sugar content and low acidity. The flesh is firm, sweet and full of juice.

香夏錦Kouka Nishiki

佐藤錦より収穫が早めの品種。
光沢があり、大き目の実で食べ応えがあります。
果肉はやや軟らかめ。

This variety is harvested earlier than Sato Nishiki. The shiny, large fruit is satisfying to eat. The flesh is somewhat soft.

高砂Takasago

実の形がかわいいハート型。
甘味と程よい酸味がバランスの良い品種。

The fruit has a cute heart shape. A variety with a good balance of sweetness and moderate acidity.

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